Nieuws | WeidMijnLammeren

Juni 2018 WML nieuws

“Dit hebben onze kinderen nodig”Het was weer een mooie woensdag middag en wat het extra speciaal maakte is dat wij vandaag weer met de Gospeltruck op pad mochten. Wij gingen naar een nieuwe locatie waar we nog nooit zijn geweest. Lees meer.

Maart18 WMLnieuws

Goejaba is met meer dan 6000 inwoners het grootste dorp in het binnenland. Het is alleen bereikbaar via korjaal. De mensen doen nadrukkelijk aan ‘koeltoeroe’ (afgoderij) daarom is er in dit dorp verder geen enkele kerk te vinden. Enkel een evangelische gemeente waar een kleine groep gelovigen voor het grootste deel bestaande uit vrouwen en kinderen samenkomsten houden. Lees meer.

April 2018 WML Nieuws

Beste vrienden wat is het voor ons weer een plezier met jullie te delen wat wij allemaal mochten doen de afgelopen maand mede dankzij uw onmisbare ondersteuning. Wij willen u namens de kinderen van Suriname hartelijk danken voor uw ondersteuning en gebed. Gado Blessi! Lees meer.

WML nieuwsbrief Juli 2018

Beste vrienden wat is het voor ons weer een plezier met jullie te delen wat wij allemaal mochtendoen de afgelopen maand mede dankzij uw support. Lees meer.

WML nieuwsbrief Jan 2018

Galibi heeft een bounty strand, de manjas kun je overal oprapen en cashews groeien aan de bomen! Maar je komt er niet zomaar. Het is alleen bereikbaar via de korjaal. En het kan flink waaienaan de kust. Lees meer: 

Nieuwsbrief Mei 2015

Stichting Weid Mijn Lammeren heeft afgelopen maand de vierde Nationale Gebedsdag Voor Kinderen mogen houden in Ons Huis aan het Kerkplein. Alle tien districten werden hierbij vertegenwoordigd. De Gebedsdag Voor Kinderen werd geopend met een kort Bijbelverhaal over Jezus en kinderen door Dominee Ferdinand Lachman, voorzitter van het platform van christelijke leiders in Suriname. Bekijk hier de volledig nieuwsbrief: WMLaatste Nieuws […]

September 2014 Nieuws

Dag Lezer, de laatste tijd worden we gehinderd door het uitvallen van de elektriciteit. Vanwege een landelijk energietekort worden gebieden beurtelings uitgeschakeld. Lastig. Normaal hebben we immers al af en toe van die black outs. In Suriname wordt de elektriciteit geleverd via houten masten in de lucht. Bij een blikseminslag of aanrijding tegen een paal is het alweer raak. Dan […]

WMLaatste Nieuws Mei 2014

Beste Kindervriend, uw betrokkenheid, en onmisbare gebeden maken onze actviteiten en hulpverlening door Gods genade dagelijks mogelijk. Lees in het WMLaatste nieuws over o.a. de laatste Gebedsdag voor Kinderen, Gospeltruckactiviteit, en recente paasworkshop. Een fijne dag toegewenst!

Maart 2014

Trouw is een schitterende en soms zelfs raadselachtige eigenschap. Het maakt dat mensen blij enorme offers brengen. Als we in de Bijbel kijken naar het leven van Jonathan dan komt ongetwijfeld het woord trouw in onze gedachten. Want of het nu ging om de relatie met zijn vader, zijn bezittingen, of zelfs zijn eigen troonopvolging, alles gaf Jonathan uit eigen […]

Januari 2014 Nieuwsbrief

Telkens opnieuw vinden we het een enorm voorrecht om overwinningen, strijd en gebedspunten met jullie te mogen delen. Alleen als eenheid kunnen we geestelijke doorbraken forceren en kinderzielen winnen voor Gods koninkrijk. In de bijlage het laatste Weid Mijn Lammeren Nieuws. Het is de allereerste editie van 2014 die we namens ons team met blijdschap aan jullie presenteren. De Here […]