Maart 2014

Trouw is een schitterende en soms zelfs raadselachtige eigenschap. Het maakt dat mensen blij enorme offers brengen. Als we in de Bijbel kijken naar het leven van Jonathan dan komt ongetwijfeld het woord trouw in onze gedachten. Want of het nu ging om de relatie met zijn vader, zijn bezittingen, of zelfs zijn eigen troonopvolging, alles gaf Jonathan uit eigen beweging op. Zonder terughoudendheid of zelfs maar enige aarzeling! Eenvoudig en alleen vanwege het simpele feit hij trouw wilde zijn aan zijn vriendschap met David.

Vele Kindervrienden steunen ons al vele jaren in gebed, financieel of in natura. Bedankt voor uw trouw! Trouw zien we ook in onze vrijwilligers, sommige zijn al langer dan 10 jaar actief in het kinderwerk. Deze maanden is er weer veel gebeurt. Lees het gauw in de PDF bijlage en dank de Here samen met ons!

WMLaatste-Nieuws-maart-2014

Leave a Reply


Error reading Wordfence Firewall config data, configuration file could be corrupted or inaccessible. Path: C:\Inetpub\vhosts\weidmijnlammeren.org\httpdocs/wp-content/wflogs/config.php